Het DNA van Management4Care

Snelle resultaten behalen in de zorgsector

Management4Care is opgericht door mensen die alle ins and outs van de zorgsector tot in hun haarvaten voelen. De oprichter werkt zelf al jaren in deze branche en weet uit eigen ervaring hoe de zorg- en bedrijfsprocessen in elkaar steken, welke uitdagingen alle ontwikkelingen in de zorg met zich meebrengen en wat het betekent om een managementfunctie in de zorg te vervullen.

Dat maakt Management4Care de verbindende schakel, en “Het Excellente Team om de juiste professionals aan een organisatie en haar doelstellingen te koppelen. Dankzij de combinatie van onze diensten weten Wilfred Dijkstra en zijn team het menselijk kapitaal te vinden, te verbinden en te verbeteren. Zo brengen wij uw organisatie en uw mensen daadwerkelijk een stap verder.

Uitdaging en strategie

Deze “driedimensionale”dienstverlening biedt een krachtige aanpak voor de uitdagingen waar de zorgsector voor staat. Onze opdrachtgevers zijn onder andere ziekenhuizen die direct inzetbare managers zoeken voor de aansturing van hun specialistische afdelingen zoals de Spoed Eisende Hulp, Intensive Care, OK, Cardiologie en reguliere verpleegafdelingen. We denken graag met u mee over strategie en bedrijfsvoering, ontwikkeling van personeel, het verbeteren van bedrijfs- en zorgprocessen, optimalisatie van uw klantwaarde of het realiseren van vernieuwingen die elkaar tegenwoordig snel opvolgen binnen  de zorg.

De schakel

Kortom, Management4Care is de verbindende schakel. Onze diensten versterken elkaar. Dankzij deze totaaloplossing weten we snel de juiste professional aan de klantvraagstukken te koppelen. Van deze synergie plukt u de vruchten!

 

Management4Care is de specialist in Interim-management, Werving & Selectie en Coaching binnen de medisch specialistische zorg!