Het Excellente Team

Wij spreken vaak over “Het Excellente Team”. Want dat is onze missie:  we willen onze opdrachtgevers laten excelleren. Dat doen we vanuit een doelgerichte, praktische totaalvisie, en vanuit de verschillende diensten werving en selectie, coaching en interim-management voor managementfuncties in de medisch specialistische zorg.

Deze “driedimensionale” dienstverlening biedt een krachtige aanpak voor de uitdagingen waar de zorgsector voor staat. Onze opdrachtgevers zijn onder andere ziekenhuizen die direct inzetbare managers zoeken voor de aansturing van hun specialistische afdelingen zoals de Spoed Eisende Hulp, Intensive Care, OK, Cardiologie en reguliere verpleegafdelingen. We denken graag met u mee over strategie en bedrijfsvoering, ontwikkeling van personeel, het verbeteren van bedrijfs- en zorgprocessen, optimalisatie van uw klantwaarde of het realiseren van vernieuwingen die elkaar tegenwoordig snel opvolgen binnen  de zorg.

Management4Care is de verbindende schakel. Onze diensten versterken elkaar. Dankzij deze totaaloplossing weten we snel de juiste professional aan de klantvraagstukken te koppelen. Van deze synergie plukt u de vruchten!

Daarnaast willen we ook zelf Het Excellente Team” vormen. Want ook onze founding father, Wilfred Dijkstra werkt al jaren in de zorgsector en kent dus alle ins and outs. Hij spreekt de taal en herkent feilloos de uitdagingen. De professionals van Management4Care vullen elkaar goed aan qua expertise, inhoud en karakter. Essentieel voor een goed werkend team. Want alleen op die manier kom je tot verrassende invalshoeken en oplossingen. Al vanaf de beginfase van een traject zijn wij uw sparringpartner. We werken efficiënt, met korte lijnen en schakelen snel.

Zo leggen wij graag een stevig fundament, ook voor uw excellente team. Met bouwstenen voor de toekomst en een persoonlijk, kleinschalige benadering.

Vrijblijvend gesprek over de bouw van uw excellente team?